Cinci femei au fost jefuite şi bătute cu bestialitate, în ultimile 48 ore

133

Caz fără precedent de tâlhărie în nordul Moldovei. În doar 48 de ore, cinci femei au fost bătute cu sălbăticie şi jefuite de un grup de infractori necunoscuţi. Un tânăr a pus recompensă pe capul autorilor.


Femeile din municipiul Botoşani trăiesc în teroare de 48 de ore. Le este frică să meargă pe stradă după ce s-a lăsat întunericul. Şi asta din cauza unui grup care atacă şi jefuiesc cu bestialitate pe raza municipiului. Poliţiştii încă nu au dat de urma făptaşilor, iar populaţia stă cu frica în sân.

Grupul de tâlhari atacă femeile după lăsarea întunericului fie în plină stradă, dar mai ales în zone ferite de ochii trecătorilor. Modul de operare este groaznic pentru victime. Atacă brutal, lovesc fără milă victima şi apoi o lasă fără bunuri. Caută bijuterii şi telefoane. Prima victimă a fost o bătrână de 80 de ani.

Atacatorii nu au fost încă identificaţi dar Poliţia a intrat în alertă maximă. ”În ultimele două zile cinci femei au reclamat că în timp ce se deplasau pe raza municipiului Botoşani au fost atacate de persoane necunoscute care întrebuinţând acte de violenţă le-au sustras bijuterii şi alte bunuri care le aveau asupra lor.

sursa info : adevarul.ro

sursa foto: arhiva