Previziunile astrale pentru 15 decembrie:

Opozitia Lunii cu Mercur este un aspect dinamizant. In plus, favorizeaza intuitia si sporeste sansele de reusita ale planurilor de viitor. De asemenea, acest aspect planetar poate scoate la lumina eventualele calitati de clarviziune.

Sagetator Horoscop 15 decembrie 2016

Unde te simti cel mai bine daca nu la tine acasa? Este mediul in care iti incarci imediat bateriile dupa o zi obositoare, locul in care dragostea celor din familie te umple de bucurie, spatiul personal in care esti puternic si poti orice ti-ai pune in cap, ca atare concentreaza-ti toata atentia asupra propriului domiciliu pentru a-l transforma in spatiul perfect. Pornind de la aerul pe care il respiri, de la lumina care umple decorul si modul in care ti-ai amenajat spatiul interior, toate conteaza pentru a te simti din ce in ce mai bine, ca atare ocupa-te de aceste detalii. Un prim pas ar fi sa faci… curatenie!

Capricorn Horoscop 15 decembrie 2016

Stai ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si de la care ai mari asteptari. Simti ca va aduce liniste in inima ta, ca te va umple de iubire si de fericire, poate pentru ca are, intr-adevar, si unele conotatii sentimentale. Poate urmeaza prima intalnire cu cel care te-a cucerit. Poate incepe o etapa noua in relatia deja inceputa.Poate iei o decizie ce va avea efecte pe termen lung in viata ta si in care iti pui mari sperante. Oricare ar fi momentul in fata caruia te afli acum, il privesti cu iubire, cu optimism si cu o atitudine pozitiva ca totul va fi bine!

Varsator Horoscop 15 decembrie 2016

Ce bine te simti! Inima ta e usoara, sufletul impacat, pentru ca invalui tot ce este legat de sufletul tau intr-o aura luminoasa, plina de iubire! Cu cat tratezi lucrurile din jurul tau, chiar si pe cele mai neplacute, cu mai multa toleranta si intelegere, cu atat viata ta e mai linistita si mai ordonata, ca atare nu te stresa singur pentru cine stie ce fleacuri. Nimic nu e atat de grav in viata ta incat sa cauti nod in papura la orice!

Pesti Horoscop 15 decembrie 2016

Viata e ca o sinusoida: acum esti jos, acum esti sus, intr-o continua evolutie. Acum, pentru putin timp, esti jos, dar incepi sa urci! Chiar daca nu-ti ies intotdeauna lucrurile exact asa cum ai dori, nu trebuie sa le privesti ca pe un capat de tara, ci doar ca pe inca o lectie primita de la viata. Da, poate acum, pe moment, ai fi tentat sa spui ca nu ai ceea ce ai visat, dar mai bine accepti situatia cu maturitate, pentru ca de aici incepe o alta cale pentru tine. Accepta, recunoaste unde ai gresit, analizeaza la rece ce a lipsit din tot acest demers ca el sa duca spre un succes deplin, discuta si cu altii care au trecut prin situatii similare si apoi extrage concluzia cea mai adecvata pentru a trece mai departe cu tema facuta cu brio. Nu e deloc un esec, nu e deloc un final fara intoarcere, ci doar un episod din drumul tau lent catre un viitor succes.

Berbec – Horoscop 15 decembrie 2016

Nu incerca sa tii alaturi de tine oameni care iti seamana, nici ca varsta, nici ca nivel de pregatire, nici ca sex, pentru ca azi lucrurile cele mai bune apar din punerea de acord a cat mai multor aspecte diferite. Cu cat grupul din care faci parte e mai divers, cu atat ideile vor fi mai variate si, din unirea lor, se poate ajunge la solutii excelente. Nu poti primi o idee diferita de la un om care gandeste sau actioneaza la fel ca tine, ca atare, daca vrei o opinie cu adevarat folositoare, cere-o de la cineva aflat la distanta mare de tine pe orice plan: din alta generatie, care provine din alt sistem de educatie, poate chiar din alta tara.

Taur Horoscop 15 decembrie 2016

Ai mare nevoie de liniste, si unde te simti cel mai bine daca nu acasa? Chiar daca te retragi complet din iuresul lumii pentru o zi, fara a lua legatura cu nimeni, vei fi multumit de aceasta izolare, pentru ca doar asa iti poti incarca eficient bateriile. Nu vrei sa fii batut la cap cu problemele altora, nici sa-ti sune telefonul intruna, si nu doresti nimic altceva decat liniste profunda in care sa meditezi asupra propriei tale vieti. Meriti o zi de refugiu in care sa te dedici doar propriului eu interior, care are nevoie de putina atentie.

Gemeni Horoscop 15 decembrie 2016

Ai invatat multe de la viata si fiecare zi iti ofera noi si noi lectii folositoare care mai pun o caramida puternica la edificiul care se ridica in tine cu fiecare an care se adauga la varsta pe care o porti pe umeri. Ai devenit mai intelept si ai ocazia sa arati cat de matur esti, cat de serios privesti lucrurile, cat de limpede intelegi realitatea in care traiesti.Ai invatat ca nu poti evolua luandu-l doar pe nu in brate, ci spunand cat mai des si cat mai multa convingere da in fata oricaror experiente. Asa il consolidezi pe cel pe care-l construiesti in tine insuti zi de zi, devenind un exemplu de seriozitate in ochii altora.

Rac Horoscop 15 decembrie 2016

Viata sentimentala capata un ritm mai alert si abia astepti sa ajungi mai repede la un anumit nivel, de la care poti spune, mult mai sigur pe tine, ca da, este ceea ce ai visat, da, este omul potrivit alaturi de care poti cladi ceva de durata. Semnalele foarte animate care vin de la partener te stimuleaza sa te implici pe deplin in aceasta relatie, pentru ca vezi si din partea sa aceeasi energie vie, aceeasi dorinta de a merge mai departe. Cat timp primesti de la partener semnale entuziaste, e si normal sa doresti mai mult, mai sus, mai minunat, deci pastrati-va amandoi acest tonus ridicat, pentru a cladi o poveste superba. Flacara iubirii se cere intretinuta permanent, deci turnati amandoi, din ambele parti, mai mult gaz pe acest foc.

Leu Horoscop 15 decembrie 2016

Ceva se schimba in viata ta de zi cu zi, de parca trebuie sa accepti o noutate aparuta ca din senin, dar care suna foarte bine! O poti numi chiar o mare bucurie, un motiv de fericire, o reusita de proportii, care aduna la un loc toata familia. Poate fi vorba de evenimente din viata personala care te fac fericit, cum ar fi o viitoare casatorie, venirea pe lume a unui copil, un moment de-a dreptul special despre care toata lumea vorbeste cu patos. Transmite mai departe vestile bune care ajung la tine, ia legatura cu cei dragi de departe, pentru ca esti entuziasmat si-ti place sa fii mesagerul unor evenimente atat de frumoase! Chiar daca e cu totul altceva decat aveai in plan pentru astazi, merita schimbarea de directie, pentru ca suna minunat!

Fecioara Horoscop 15 decembrie 2016

Esti extrem de generos astazi si nici nu te uiti la bani sau la bunurile pe care esti gata sa le oferi cu inima deschisa. Conteaza cel mai mult pentru tine sclipirea din ochii celor care primesc azi semnele tale de bunatate si zambetul de pe fata lor atunci cand apari in calea lor. Datorita acestor gesturi de minunata marinimie si spirit umanitar vei castiga admiratia sincera a multor oameni care chiar aveau nevoie de un mic motiv de bucurie care iata, vine de la tine. Ca este un caine care cere o bucata de paine, un sarman de pe strada sau cel mai bun prieten care are nevoie de un cuvant bun, tu esti langa ei cu tot sufletul.

Balanta Horoscop 15 decembrie 2016

Cere si ti se va da, stii doar ca asa se spune, deci tu de ce incerci sa le faci pe toate de unul singur? Ai toate sansele sa ajungi acolo unde doresti daca inveti sa mai si ceri ajutorul. Sunt suficiente persoane in preajma ta dispuse sa puna umarul la constructia pe care tu o ridici, dar daca tu nu vrei sa le apelezi, atunci cum ai vrea sa te bucuri de rolul pe care ei il pot juca in viata ta? Visezi la un tel foarte inalt: este foarte posibil de atins, nu e doar un ideal intangibil, ci detii toate resursele pentru a-l materializa, numai ca… nu singur! Cauta oamenii potriviti pentru ceea ce visezi sa realizezi, cheama-i in calea ta pentru a-si juca rolul, si vei vedea ce usor ti se implinesc frumoasele vise.

Scorpion Horoscop 15 decembrie 2016

Amintirile neplacute pe care le tot cari dupa tine nu te ajuta sa evoluezi, ca atare, pentru a te descatusa de balastul emotional de care nu te poti rupe, e nevoie mai intai sa ierti. Sa te ierti pe tine de unele erori comise candva care ti-au patat imaginea si reputatia. Sa ierti pe altii pentru felul cum te-au judecat sau greselile pe care le-au facut fata de tine. Arata-te dispus sa treci cu vederea aspecte care te dor inca, pentru ca nu poti trece mai departe daca nu te eliberezi de aceste vini care s-au lipit de tine ca o capusa care iti suge toata energia. De tine depinde sa te rupi de ceea ce nu poti ierta sau uita!