Clinica de recuperare oncologică de la Slatina Nera, singura din România îşi va deschide porţile anul viitor

Din 2017, la Clinica de recuperare oncologică Slatina Nera vor fi trataţi anul 1.000 de bolnavi de cancer, în stadii incipiente. Aici, pacienţii vor avea parte de tratament de ultimă generaţie şi de condiţii hoteliere europene. Cu sprijinul Radio Reşiţa, unitatea medicală îşi va deschide curând porţile.

Numărul bolnavilor de cancer este în continuă creştere în România. La ora actuală, la nivel naţional sunt înregistraţi 450 de mii de bolnavi şi în fiecare oră apar 8 pacienţi noi, a precizat profesorul universitar, medicul Pavel Chirilă. Din această cauză, Radio Reşiţa va organiza în perioada 19-24 decembrie o campanie umanitară pentru finalizarea lucrărilor la singura clinică de recuperare din ţară, cea de la Slatina Nera.

Managerul Laura Sgaverdea, Ovidiu Babolea şi Valentina Adam sunt DJ-ii care vă aşteaptă 24 de ore din 24, la Căsuţa de sticlă. Împreună putem ajuta bolnavii de cancer!

Dacă între 19 şi 24 decembrie nu poţi fi alături de Radio Reşiţa în centrul civic, la Căsuţa de sticlă, donează! Conturile sunt:

Fiecare gest contează! Clinica Nera nu va fi doar un centru medical, ci o a doua casă pentru bolnavii de cancer care, cu ajutorul tău, vor avea o şansă de recuperare!

Proiectul “Muzică pentru viaţă” este derulat de Radio Reşiţa în parteneriat cu Crucea Roşie!

Cele mai citite

Related Articles