Episcopia Caransebeşului se alătură proiectului “Muzică pentru viaţă”, desfăşurat de Radio Reşiţa şi Crucea Roşie pentru prima dată în România

În perioada dinaintea Sărbătorii Nașterii Domnului, Radio Reșița împreună cu Episcopia Caransebeșului organizează o serie de manifestări specifice sărbătorilor de iarnă în vederea ajutorării persoanelor bolnave de cancer.

Primul spectacol intitulat „Tinerii actori”, se va desfășura la Oravița, luni, 12 decembrie, de la ora 18.00 în cadrul căruia se va lansa apelul pentru donarea de fonduri ce se vor direcționa spre prima clinică de recuperare oncologică din România, Clinica Nera:

pr. Daniel Alic – consilier cultural al Episcopiei Caransebeșului:

Toate evenimentele fac parte din programul derulat de Radio Reșița, „Muzică pentru viață”, desfășurat pentru prima dată în România.

Cel de-al doilea spectacol de colinde din cadrul proiectului se va desfășura marţi, 13 decembrie în municipiul Reşiţa. Spectacolul caritabil intitulat „Hristos se naște slăviți-L”, va avea loc pe scena Teatrului de Vest din municipiul de pe Bârzava de ora 18.00.

pr. Daniel Alic – consilier cultural al Episcopiei Caransebeșului:

Vrei să ajuţi bolnavii de cancer dar nu poţi fi alături de noi? O poţi face printr-un gest simplu – donează! Conturile aici:

RO45BTRLEURCRT0376715101 în EURO
RO95BTRLRONCRT0376715101 în RON

De același autor

Related Articles