Accident soldat cu 3 răniți în vestul țării : o mașină a fost izbită de un tir

O eroare a unui șofer a dus la o ciocnire ca la biliard pe o șosea din Timiș. Accidentul a blocat minute bune șoseaua ce leagă Timișoara de Săcălaz.

Șoferul unui Fiat circula regulamentar către Săcălaz. La un moment dat, conducătorul auto din fața sa a pus o frână bruscă, iar șoferul de Fiat a tras stânga brusc de volan pentru a evita impactul. De pe contrasens venea însa un tir care a intrat în Fiat și l-a aruncat din nou pe sensul lui de mers, unde a lovit un Logan. (Foto: FB/Radare Timisoara + judet)

Un barbat de 49 de ani a condus un autoturism pe DN59A, din Timișoara spre Săcălaz, iar la un moment dat întrucât șoferul care rula în fața a frânat brusc, încercând să evite coliziunea, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului a fost proiectat din nou pe sensul de mers unde a intrat în  coliziune cu un alt autoturism care circula n spatele său. În urma accidentului trei persoane au suferit răni ușoare. In cauza se intocmește dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiune de vătămare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.