Previziunile astrale pentru 11 decembrie:

Datorita conjunctiei Mercur-Luna, imaginatia capata o amploare exagerata si influenteaza initiativele si deciziile. Aveti tendinta de a vedea totul in roz iar sentimentele capata o importanta exagerata.

Horoscop 11 decembrie – Sagetator

Simti nevoia sa meditezi un pic la viata ta, la destin, la misiunea personala pe acest pamant. Ai ocazia sa discuti cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe ganduri. O vizita la biserica pentru a te ruga, lectura unor carti spirituale, o excursie prin locuri sfinte au un astfel de efect asupra ta, pentru ca te ajuta sa sondezi adanc in interiorul tau si a scoate mai mult la iveala scanteia ta de divinitate. Nu te indoiai ca exista, dar esti uimit sa le privesti azi intr-o lumina noua au intr-o dimensiune mult mai profunda care te implineste.

Horoscop 11 decembrie – Capricorn

Oricat ai incerca sa fii impartial si obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva, ca atare nu te mai chinui atata sa fii echidistant. Fii tu insuti, asa cum esti, fara a te scuza mereu, fara a-ti explica reactiile, gesturile, replicile la tot pasul. Chiar daca tu consideri ca ai fost corect cu cineva, acela tot va gasi nod in papura si te va acuza de cine stie ce gest nepotrivit. Totusi poti incerca sa repari o veche greseala din trecut la care ti-ai dat si tu seama, intre timp, ca ai cam exagerat, pentru ca de data aceasta ai putea drege mult mai usor busuiocul decat atunci cand ai comis-o.

Horoscop 11 decembrie- Varsator

Este excelenta atitudinea pe care o abordezi fata de criticii tai cei mai acerbi, astazi! Nu pleca urechea la judecati de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia asteapta sa le tina cu superioritate. Ia-o in gluma, apeleaza la ironie, ba chiar si la o oarecare atitudine jucausa in fata acestora, pentru ca vei vedea ca nu au nici un drept sa te atace. Desi pui de multe ori la suflet vorbele dure, de data aceasta cel mai bine e sa le iei peste picior, sa raspunzi cu o poanta, sa le arati ca nu iti pasa de ce ti se spune cu autoritate pentru ca nu esti vinovat de nimic din ceea ce ti se reproseaza. Razi si treci mai departe!

Horoscop 11 decembrie  – Pesti

Nu vasli impotriva curentului, ci accepta cursul acesta lin care te duce acolo unde trebuie. Chiar daca nu stii foarte bine incotro te indrepti, ai incredere ca inaintezi in directia potrivita. Primesti suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva iti este alaturi si te ghideaza usor din umbra, te sustine, te incurajeaza sa continui, deci lasa-te dus fara sa te opui. Linisteste-te pentru ca ai sa vezi ca o atitudine relaxata si calma te va ajuta sa ajungi mult mai repede la scopul visat, decat daca ai incepe sa te agiti la orice pas. Fii ca apa care curge printre pietre catre destinatia finala.

Horoscop 11 decembrie – Berbec

Nu te simti tocmai bine si, colac peste pupaza, si cei din jurul tau te influenteaza negativ cu tot felul de motive de suspiciune si de teama. Daca ai putea scapa de anturajul nefast in care nimeresti, sunt sanse sa salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei te trag inapoi, te fac sa privesti lucrurile in cea mai pesimista nota, ca atare reusitele acestei zile depind enorm de influentele din afara. Printre oameni tristi, obositi si negativisti, e greu de crezut ca se poate naste ceva pozitiv.

Horoscop 11 decembrie-Taur

Visezi frumos, dar cum sa nu te lasi furat de vise cand inima ta e atat de fericita si de entuziasmata in fata iubirii. Cineva iti face promisiuni superbe si crezi in ele cu tarie. O discutie cu partenerul de suflet ar avea conotatii cu totul speciale azi, de parca v-ati lua angajamente solide si credibile unul fata de altul. Va declarati iubirea vesnica sau luati decizii de destin impreuna. Semnalele reciproce de iubire sunt la cote maxime si e o placere sa fiti tot timpul alaturi, aducandu-va amandoi contributia la planurile mari si frumoase de viitor.

Horoscop 11 decembrie – Gemeni

Nu da vina pe cei dragi pentru nereusitele tale, pentru ca ei au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a te sprijini, dar nu ai tinut cont de sfaturile lor. Tu esti singurul responsabil pentru nivelul la care ai ajuns, ca atare nu-i impovara pe ei cu esecurile tale. Da, poti asculta acum ce au de spus, dar nici ei nu ar trebui sa te abordeze cu replici de genul ti-am spus eu, pentru ca e prea tarziu sa-ti mai faca reprosuri. Stai de vorba cu ei in cel mai rational si lucid mod, pentru ca ai putea vedea prin ochii lor o alta viziune asupra problemei in care te afli, poate nu e prea tarziu sa-i asculti!

Horoscop 11 decembrie – Rac

Fa un efort sa te ocupi de lunga lista de sarcini marunte pe care le-ai tot amanat in ultima vreme tocmai pentru ca ti se pareau neimportante, a venit si vremea lor, ca atare concentreaza-te asupra lor cu prioritate, pentru ca vei scapa repede de ele. Fiind atat de marunte, le termini repede si vei avea o reala satisfactie la finalul zilei ca ai sters dintr-un foc atatea puncte mici de pe lista ta de restante. Nu le mai amana, ocupa-te de ele acum, ca sa nu se aglomereze prea multe mai tarziu!

Horoscop 11 decembrie  – Leu

E o placere sa-l vezi pe partenerul de suflet atat de implicat in proiectele comune, compania lui te incurajeaza, te motiveaza, te face sa depui eforturi si mai mari pentru a ajunge la scopurile care va avantajeaza pe amandoi. Ceea ce claditi acum impreuna, umar la umar, va fi de bun augur, deci aveti toate motivele sa trageti tare pentru a vedea acest vis implinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relatiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri in mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celalalt, ci vasliti laolalta!

Horoscop 11 decembrie – Fecioara

Priveste-te pe tine insuti cu ceva mai multa intelegere, fara a-ti gasi doar defecte. Priveste-te prin ochii celor care tin la tine asa cum esti, pentru ca ei nu te judeca atat de aspru pe cat te judeci tu. Gaseste-ti mai multe motive de lauda si apreciere, pentru ca sigur ai si cu ce te mandri, nu doar lucruri care nu-ti plac la tine. Daca cineva, alaturi de tine, spune cat de frumos si bun esti, tu de ce ai fi de alta parere? Iarta-ti greselile proprii si iubeste-te mai mult, asa cum esti, fara a cere permanent de la tine doar standarde maxime. Om esti si tu…

Horoscop 11 decembrie – Balanta

Ai curaj sa te rupi de o stare emotionala care nu-ti face bine. E un gest de vointa din partea ta, ca sa scapi de temeri sau slabiciuni care te tin captiv intr-o zona sumbra. Tu poti fi si foarte puternic, si foarte ambitios, si foarte ferm in decizii, nu asa cum spune lumea ca esti bland si cuminte. Ia taurul de coarne in situatia de fata si arata-le ca, atunci cand sunt in joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputatia ta, poti deveni de temut, de neinvins. O criza de personalitate poate fi chiar potrivita intr-o astfel de situatie, aratand ca nu mai tolerezi sa fii condus, dominat, ingenuncheat de nimeni. Ridica-te si lupta pentru sansa ta!

Horoscop 11 decembrie – Scorpion

Chiar daca te afli intr-un spatiu in care planeaza unele motive de tristete, incearca sa nu pui la suflet ceea ce auzi. Doar asa vei ramane detasat si neafectat, pentru ca ceilalti abia asteapta o ureche proaspata care sa le asculte problemele si un umar de plans, incat te vor monopoliza imediat. Fii amabil si diplomat si retrage-te delicat din acest mediu, pentru ca tu nu ai nicio vina pentru ceea ce se intampla si nu are rost sa-ti strici ziua, buna dispozitia si echilibrul doar pentru a le face lor pe plac. Chiar daca stii ca ei au nevoie de cineva sa-i asculte si sa-i sustina, azi meriti sa re ocupi mai mult de linistea ta, fara influente din afara.