Nu s-au sfiit să se certe mici măcar în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Două persoane, soţ şi soţie au provocat un scandal monstru. O femeie de 30 de ani a fost ameninţată cu moartea de cel alături de care îşi petrecerea viaţa. Bărbatul susţinea sus şi tare că este pregătit să facă puşcăriedupă ce o va omorâ pe ea, cât şi pe familia ei.

Jandarmii ajunşi la faţa locului, au constatat că numita B.D., în vârstă de 30 ani, domiciliată în cartierul Govândari, din municipiul Reşiţa, a fost agresată verbal şi ameninţată cu moartea de către soţul său. În urma verificărilor şi a declaraţiilor susţinute de persoana în cauză şi de mama acesteia, reiese faptul că numita B.D., a fost ameninţată de către soţ, că îi va rupe membrele inferioare cu un „par” după care i le va zdobi cu un „ciocan”, totodată acesta i-a spus că este pregătit să facă puşcărie după ce o va omorî, atât pe ea cât şi familia ei. Agresorul nu a fost găsit la faţa locului, acesta părăsind incinta spitalului, înainte de sosirea forţelor de ordine.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare, privind de comiterea infracţiunii de Ameninţare”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.