Baie de sânge. Un timişorean a omorât două persoane, tată şi fiu

Un grav incident armat s-a produs aseară în localitatea doljeană Palilula, agresorul fiind un tânăr timișorean. Doi oameni, tată şi fiu, au murit, iar alţi doi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, care s-a sinucis după incident. Anchetatorii ar fi găsit un atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei în care locuia criminalul de la Palilula, potrivit primarului din localitate, citat de Mediafax.
Victimele care au decedat sunt Ion şi Fabian Trandafir, tată şi fiu. Alţi doi bărbaţi au ajuns la spital, unul împuşcat în antebraţ, altul în obraz. Potrivit primelor informaţii oferite de Poliţie, tânărul, de 28 ani, din Timişoara, se afla în Palilula, în vizită la o femeie cu care avea o relaţie. Vineri, bărbatul ar fi avut o stare depresivă şi ar fi intrat în conflict cu vecini ai tinerei, pe care i-a împuşcat cu un pistol confecţionat artizianal. Agresorul, Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, din Timişoara s-a sinucis, împuşcându-se în cap. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
Conform adevarul.ro, totul ar fi pornit de la un incident banal. „Ei l-au rugat să îşi mute maşina din faţa porţii pentru a putea trece cu tractorul, iar de aici la ce s-a întâmplat nu a mai fost decât un pas”, a povestit mătuşa celor doi bărbaţi care au decedat pentru sursa citată. Agresorul ar fi avut un atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei în care locuia, în Palilula, împreună cu concubina sa, afirmă edilul din localitate. Primarul din Bucovăţ, comună de care aparţine Palilula, mai spune că nu ştia dacă agresorul locuia efectiv în localitate, sau se afla în vizită.
„Ştiu că a fost plecat împreună cu concubina sa în Germania. Acum o lună bunica fetei a venit la primărie să le facă acte pe casă. El nu prea avea contact cu vecinii. Acum a avut o altercaţie cu cei doi pe care i-a omorât şi apoi a ieşit pe drum şi a tras după lume”, a spus primarul comunei Bucovăţ, Marius Cristian Tuţă, pentru sursa citată.

Sursa: pressalert.ro

De același autor

Related Articles