CSM LugojMiercuri, 20 noiembrie

Echipa de volei feminin, CSM Lugoj se va deplasa la CSM Bucureşti, pentru meciul de sâmbătă din etapa a 9-a a Diviziei A1. S-a rezolvat problema prin acceptarea ca transportul şi cazarea să fie plătită ulterior.

Clubul din municipiul de pe malul Timişului a cheltuit toţi banii alocaţi, cu trei etape înaintea încheierii anului competiţional. Cu toate acestea, Primăria Lugoj va face rectificare bugetară şi va suplimenta bugetul, iar de anul viitor nu se vor mai plăti salarii mari, ci se vor acorda prime pentru victorie.

Ascultaţi mai jos declaraţia Primarului Municipiului Lugoj, Francisc Boldea:

Marţi, 19 noiembrie

CSM Lugoj, club cu rezultate notabile în sportul național și internațional, care a reprezentat cu cinste Banatul în competițiile sportive, nu mai are bani. În aceste condiții, echipa de volei feminin, CSM Lugoj, se află într-o situație dramatică, iar dacă nu se va interveni pentru a sprijini financiar clubul și implicit echipa de volei s-ar putea ca aceasta să se destrame.

În momentul de față, marți 19 noiembrie, nu sunt bani pentru deplasarea  fetelor antrenate de Bogdan Paul la meciul de sâmbătă cu CSM București, iar aceasta va atrage și repercusiuni pe lan sportiv. Echipa de volei este singura de la CSM Lugoj, aflată în competiție în această perioadă.

Bugetul pentru încheierea campionatului necesită peste 100 de mii de lei, iar datoriile clubului se ridică la 300 de mii de lei, inclusiv la jucătoare.

Ascultați mai jos declarația președintelui secției de volei de la CSM Lugoj, Dan Brudiu, pentru Radio România Reșița: