Motto: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci”.  Steve Jobs

Aici Radio România Reșița  este primul semnal  în eter de Ziua Națională!

Odată cu fluviul Dunărea sau Istrul, cum îl numeau anticii,  intră în țară și prin granița de sud-vest, radioul tău, pentru că de la Dunăre şi dincolo de legendă-i patria noastră. Radio România Reșița întregește familia de ascultători în Clisura Dunării. De ziua Națională Radio România Reșița vine la tine acasă pe noile  frecvențe 92,8 FM și 91,9FM.

Două noi frecvențe, pe care puteți asculta după 20 de ani de la înființare, Radio România Reșița la tine acasă. Radio România Reșița este lider în Banat și este unul din cele mai adaptate, la momentul actual, posturi de radio ale Societății Române de Radiodifuziune.

Echipa jurnaliștilor reșițeni îți va  aduce 24 de ore din 24 de ore emisiunile preferate, muzica și cele mai actualizate știri din țară și de pe mapamond.Vocile consacrate ale radioului, invitați de excepție, cele mai importante anunțuri pentru comunitatea din care faci parte sunt de acum parte din viața ta, pentru că menirea radioului este Să Vezi-AUZIND.

Despre acest eveniment, managerul Radio România Reșița, Laura Sgaverdea  ne-a mărturistit:

„Ne străduim, ca în fiecare lună sau la o anumită perioadă de timp, să venim cu ceva nou în fața prietenilor noștri și-a ascultătorilor noștri.

După 20 de ani, timp în care și conducerea anterioară a studioului s-a străduit din răsputeri și noi ne străduim de foarte multă vreme și iată că spre bucuria mea am și reușit-ne putem auzi în Clisura Dunării ! Românii care trăiesc în acea zonă au fost privați de acest drept al lor în calitate de plătitori de taxă radio, de-a asculta postul public pentru care ei dealtfel plăteau.

Prin urmare am bucuria să anunț că odată cu 1 Decembrie-Ziua Națională a noastră a românilor, Radio România Reșița poate fi recepționat pe 92,8 FM și pe 91,9 FM, un plus la 105,6-o frecvență consacrată deja în zona de vest a țării.

Radio România Reșița se recepționa la intrarea în țară, se recepționa foarte bine până la Belgrad, dar problema era cu trăitorii de pe Clisura Dunării, care din cauza reliefului nu puteau asculta postul nostru de radio.

Despre greutatea de-a obține aceste 2 frecvențe nu are rost să povestesc acum, dar este foarte adevărat că de acum în zona de sud-vest a țării Radio România Reșița poate fi recepționat de către toți cei care trăiesc acolo, sau sunt în tranzit.

Așa că am decis că trebuie să fim aproape de oameni, cum ne place nouă să fim și ne vom duce pe 1 Decembrie cu o caravană și  de la Baziaș vom lua la pas fiecare localitate, echipați corespunzător, încât lumea să ne recunoască.

Îmi place foarte mult să spun: Aici Radio România Reșița” !

De Ziua Națională sărbătorim românește pe noile frecvențe 92,8 FM și 91,9FM, unde prima oară după 20 de ani veți auzi –Aici Radio România Reșița !

Păstrați frecvența!

Epilog: Viitorul mă interesează foarte mult. Este locul unde am de gând să-mi petrec următorii ani de viață”. Woody Allen

Anca Bica Bălălău

poza-principalapoza-rrr-1poza-rrr-2poza-rrr-4poza-rrr-5 poza-principala