Arădeanca Ana Maria Nyeki a obținut un premiu de execelență la Gala ,,Oameni pentru Oameni’’

64

Președintele Asociației Cetatea Voluntarilor din Arad a obținut premiul de excelență la Gala ,,Oameni pentru Oameni’’. Tânăra în vârstă de 28 de ani a fost premiată de către Alianța Bolilor Rare la categoria ,,Generozitatea care schimbă vieți’’ pentru cea mai mare Inimă Umană organizată în Europa. Acțiunea s-a desfășurat în luna februarie cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare. În cadrul festivității de premiere, Ana Maria Nyeki a fost selectată din 400 de participanți.

,, Am vrut să arătam că suntem aproape de persoanele care suferă de boli rare și  am format cea mai mare inimă umană care a existat vreodată în România și chiar în Europa. Acest premiu este un motiv în plus să mergem mai departe în acțiunile pe care le vom desfășura în continuare la Arad’’

Anul acesta în 28 februarie, la inițiativa Asociației Cetatea Voluntarilor din Arad, mii de oameni, elevi, copii și cadre didactice s-au reunit pe stadionul Gloria din municipiu pentru a sprijini persoanele care suferă de boli rare. Arădenii au reușit să doboare recordul formând cea mai mare inimă umană din Europa.

 

sursa foto: facebook

Andreea Lupșa