Federaţia Sanitas Caraş-Severin alături de celelalte organizaţii din ţară anunţă că vor picheta astăzi Ministerul Sănătăţii între orele 11.00 şi 13.00, în semn de solidaritate cu sindicaliştii care vor negocia Contractul Colectiv de Muncă la nivelul sectorului medical.

Vă reamintim că Sanitas a transmis în 4 noiembrie, o scrisoare deschisă ministrului Muncii, Dragoş Pîslaru, în care i-a cerut să îşi dea demisia şi să îşi ceară scuze faţă de cadrele medicale, acuzându-l că nu şi-a respectat promisiunile, în urma negocierilor.

Până acum, sănătatea nu a fost considerată un sector prioritar pentru cei care guvernează în prezent această ţară şi dorim să le aducem în atenţie, încă o dată, problemele cu care se confruntă angajaţii din sănătate şi asistenţa socială”, spun reprezentanţii Federaţiei Sanitas.

Ei solicită Ministerului Sănătăţii, conform deciziei Consiliului Naţional, o întâlnire de urgenţă privind negocierea Contractului Colectiv de Muncă la nivel de sector. Federaţia Sanitas a transmis în 4 noiembrie, o scrisoare deschisă ministrului Muncii, Dragoş Pîslaru, în care i-a cerut să îşi dea demisia şi să îşi ceară scuze faţă de cadrele medicale, acuzându-l că nu şi-a respectat promisiunile, în urma negocierilor.

Daiana Roşca