Motto: „Înțelepciunea vieții e simplă: Fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine decât înainte.”      Nicolae Iorga           

Urmează cei 3 R: Respect pentru tine, respect pentru alţii, responsabilitatea pentru toate acţiunile tale, spune un mare învățat. Urmează cei 3 R împreună cu Radio Reșița în perioada 19-24 decembrie, pentru că există lucruri care ştim că sunt imposibil de realizat, până când vine cineva care nu ştie acest lucru şi le realizează. Împreună  putem ajuta! Sub sloganul „Muzică pentru viață”, vom încerca să strângem fonduri pentru bolnavii de cancer. Totul la vedere pentru clinica de recuperare oncologică din Slatina Nera – singura din România. Împreună putem oferi viaţă! În perioada 19-24 decembrie, Radio Reşiţa se mută în mijlocul vostru, în centrul civic. Vă aşteptăm la „Căsuţa de sticlă” sub sloganul „Muzică pentru viață”  fiindcă ceea ce credem noi că este adevărat, ceea ce credem noi că este posibil devine adevărat şi posibil.  Convingerile noastre în legătură cu ceea ce suntem şi ceea ce putem fi determină cu precizie ceea ce vom fi. Dacă credem în magie, vom dărui  o viaţă magică celor aflați în suferință.

Mulți oameni sunt surzi la strigătul vieții, iar alții aud strigătul și nu fac nimic, ceea ce este și mai grav. Vino în prag de Crăciun în Parcul Tricolorului alături de noi, caută și păstrează  mereu o bucată  de cer deasupra vieții tale. Un cer al speranței pentru cei bolnavi.

Toate animalele, exceptând omul, ştiu că  principalul scop al vieţii este să te bucuri. Vino alături de Radio Reșița, dăruiește bucurie pe note muzicale, pe 105,6 FM. Urmează cei 3 R: respect pentru tine, respect pentru alţii, responsabilitatea pentru toate acţiunile tale! Înțelepciunea vieții e simplă: Fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine decât înainte!

Împreună să ridicăm singura clinică de oncologie Slatina-Nera!

Proiectul umanitar  „Serious Request” a fost inițiat în anul 2004, de către postul public de radio din Olanda, care a reuşit să strângă bani pentru diferite cauze umanitare. Între timp, proiectul a depăşit graniţele Olandei şi a fost preluat de alte țări de pe trei continente:  Europa: Belgia, Elveţia, Suedia, Austria, Letonia  și  Portugalia;  Africa: Kenya; Asia -Coreea de Sud.

Radio Reșița este  PRIMUL radio din România, ales să aplice proiectul „Serious Request”! Pentru că suntem mai mult decât se aude!

Epilog: „Trebuie să trăim și să creăm. Să trăim pâna la lacrimi”.  Albert Camus

Anca Bica Bălălău

Sursa foto: facebook