Steaua-Vardar Skopje 3-0, în prima manşă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

SteauaCampioana României, STEAUA Bucureşti, a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (3-0), echipa macedoneană VARDAR Skopje, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Tănase ’12, Pintilii ’21 şi Pavlovici ’45+2 (autogol).
1-0: Stanciu a primit o pasă pe culoar şi a tras din prima, dar mingea a lovit stâlpul din dreapta lui Pavlovici. Mingea din bară a ajuns la Tănase care a înscris din opt metri în poarta goală
2-0: Bourceanu a centrat din corner de pe partea dreaptă până la Pintilii, care a înscris din plonjon la colţul scurt. Înainte ca mingea să intre în poartă, aceasta a atins pământul şi a sărit peste un fundaş al campioanei Macedoniei
3-0: Adi Popa a şutat de la 12 metri în bara din stânga lui Pavlovici, aceasta a ricoşat in spatele portarului şi a intrat în poartă. În prima repriză, Steaua a mai lovit o dată bara prin Alexandru Bourceanu.

STEAUA: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Popa, Stanciu (Iancu ’57), Tănase (Tatu ’68) – Nikolici (Piovaccari ’60). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

VARDAR Skopje: Pavlovici – Reljici, Tanevski, Bojovici, Cikarski – Temelkov, Petrovici – Stojkov (Georgiev ’79), Petrov (Dimitrovski ’90+1), Gimenez (Manevski ’54) – Kostovski. Antrenor: Blagoja Milevski.
Cartonaşe galbene: Tănase ’27, Piovaccari ’90

Partida a fost arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Radek Prihoda la centru, ajutat de asistenţii Patrik Filipek şi Petr Blazej. Rezervă a fost Jirí Jech. Observator de arbitri a fost Vladimir Antonov (Moldova), iar delegat UEFA Johan van Kouterik (Olanda).
La meci au asistat 40.725 de spectatori, între care o sută de fani ai formaţiei macedonene.
În minutul 18 fanii Stelei de la inelul al treilea al peluzei dinspre Bulevardul Pierre de Coubertain au afişat un steag al Greciei, iar fanii macedoneni au vrut să se ducă să îl ia, însă au fost opriţi de reprezentanţii Jandarmeriei. După acest incident, în jurul fanilor macedoneni a fost format un cordon de stewarzi.
Meciul retur va avea loc săptămâna viitoare la Skopje, de la ora 21.45. Sursa:Mediafax

De același autor

Related Articles