Camerunul este a 24-a selectionata calificata la CM 2014Selecţionata Camerunului s-a calificat, pentru a 7-a oară, la un turneu final al Campionatului mondial de fotbal, câştigându-şi biletul pentru Cupa Mondială din 2014 prin victoria obţinută duminică, 17 noiembrie, la Yaounde, cu 4-1 (2-0) în faţa Tunisiei. În prima manşă scorul a fost egal: 0-0.

În retur, în prezenţa a 35.000 spectatori, pe stadionul Omnisport Ahmadou Ahidjo Camerunul a marcat prin Webo (min. 4), Moukandjo (30) şi Makoun (66, 86), golul oaspeţilor fiind înscris de Akaichi, în minutul 49.

Cote d’Ivoire este a 23-a echipă calificată la Mondialul de fotbal din Brazilia, după ce a reuşit, sâmbătă seara, pe teren neutru, la Casablanca (Maroc) un rezultat egal cu Senegal, în manşa a doua a barajului. În prima manşă, la Abidjan, fotbaliştii ivorieni câştigaseră cu 3-1, în timp ce sâmbătă au marcat Moussa Sow, din penalty, în minutul 76, egalarea fiind reuşită în prelungiri, în minutul 90+3, de Salomon Calou. Cote d’Ivoire participă, astfel, pentru a 3-a oară consecutiv la un turneu final. Sursa: Agerpres