Curbă blestemată în Reşiţa. Două accidente în 24 de ore, în aceeaşi locaţie

1455

Două zile cu ploaie, două accidente rutiere la indigo, în Reşiţa. De acestă dată, vinovată este o tânără de 21 de ani, care nu a adaptat viteza pe carosabil umed. Şoferiţa a derapat în zona Triaj, în aceeaşi curbă, ca şi în cazul accidentului de ieri. A pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse regulamentar din direcţia Intim spre Centrul civic. În urma impactului nu au rezultat victime, ci numai pagube materiale.

Şi de această dată, traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate în zonă. Accidentele sunt frecvente în Triaj şi încă de anul trecut se are în vedere amplasarea unor parapeţi care să despartă sensurile de mers, dar nici acum nu s-au găsit fonduri pentru această investiţie.

Meteorologii anunţă precipitații şi pentru următoarele zile, aşa că ar trebui să ne aşteptăm ca astfel de evenimente să se producă în continuare.

(Sebastian Dragomir)

2 COMENTARII

  1. De ce nu se anuleaza total liniile de tramvai? Linille sunt cauza principala a accidentelor in zona triaj si nunumai. SCOATETI SINELE ALEA BLESTEMATE!!!

Comentariile sunt închise.