Se întâmplă în vestul țării. Din salvator a devenit victimă

O tânără de 30 de ani a vrut să se sinucidă sâmbătă seara în Lacul Ghioroc. Aceasta s-a aruncat în lac pentru a-și pune capăt zilelor, dar a fost salvată de către un bărbat care se afla la pescuit. Acesta a scos-o din apă cu ajutorul unei bărci.

Odată scoasă la mal, femeia a izbucnit într-o criză de nervi și a început să arunce cu pietre după bărbatul care tocmai îi salvase viața. Aruncând cu pietre, tânăra a spart și parbrizul unui microbuz parcat în zona în care aceasta fusese scoasă la mal.

Salvatorul femeii a sunat imediat la 112, iar Poliția comunei Ghioroc a preluat-o pe femeie în doar câteva minute. La Postul de Poliție din Ghioroc a fost solicitată și intervenția unei ambulanțe. Pentru că tânăra nu putea fi stăpânită și nu se putea discuta cu aceasta, echipajul Serviciului de Ambulanță a transportat-o pe aceasta la secția Psihiatrie a Spitalului Județean Arad, unde a rămas internată pentru a i se face mai multe investigații. Pe tot parcursul drumului, medicii s-au chinuit să o mențină calmă pe femeie, care trăgea de toate cablurile și toate aparatele medicale din ambulanță.

sursa info: specialarad.ro