Merg la doctor pentru investigaţii, dar sunt trataţi superficial! Au păţit-o mai multe persoane din Caraş-Severin. Aşa se face că unii bolnavi au fost trataţi de pneumonii şi dureri de spate, iar ei aveau… CANCER! Prin asta a trecut şi Corina Marta. Deşi a fost consultată de mai mulţi medici deabia după 8 luni cineva a reuşit să-i pună un diagnostic corect.

“Am acuzat dureri în partea dreaptă şi luni şi luni de zile, respectiv 8 luni mai exact, m-am dus la toţi medicii din Caraş-Severin pe care i-am cunoscut şi nimeni nu mi-a depistat absolut nimic. Şi m-am plâns că am această durere. Mi s-au făcut tot felul de investigaţii, ecografii, filme, au crezut că este o simplă durere la coloană, alţii mi-au spus că am o problemă la plămâni, mi s-au făcut analize pentru că au crezut că am ceva la ficat, deci tot ce este omeneşte posibil am încercat. Dar eu mă întreb dacă mie mi s-a întâmplat asta, ca 8 luni de zile nimeni să nu vadă nimic ce se întâmplă cu un alt pacient care nu cunoaşte pe nimeni? De ce spun toată treaba asta pentru că după ce mi-am făcut un RMN s-a constatat că eu am o tumoare la coasta 10, dar oare în 8 luni de zile asta nu s-a putut vedea?”. La această întrebare încearcă să găsească un răspuns Corina Marta.

Şi nu este singurul caz. Numărul persoanelor nemulţumite de serviciile medicale oferite de doctorii din Caraş-Severin este în continuă creştere.

Vineri de la ora 14.15 minute, în emisiunea Starea de Bine, realizată de Daiana Roşca puteţi afla întreaga poveste. Corina Marta, femeia care suferă de cancer, nu se dă bătută, ea continuă lupta cu un sistem de sănătate tot mai bolnav!

Daiana Roşca