Marin Condescu a fost arestat pentru 29 de zile

Marin CondescuPreşedintele clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu şi lider al Federaţiei Naţionale Mine Energie, Marin Condescu, şi vicepreşedintele aceluiaşi club, sindicalistul Viorel Temelescu, au primit propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile şi urmează să fie prezentaţi în instanţă miercuri seara.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a formulat propunere de arestare preventivă pe numele lui Marin Condescu pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave, delapidare în formă continuată, fals şi uz de fals în formă continuată. Viorel Temelescu a primit propunere de arestare preventivă pentru complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi uz de fals în formă continuată, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Parchetului Gorj, Cristina Ciobanu.

Ambii au fost audiaţi miercuri de procurorii Parchetului judeţean şi vor fi aduşi la Tribunalul Gorj unde magistraţii se vor pronunţa asupra propunerii de arestare preventivă.

Marin Condescu şi Viorel Temelescu au fost reţinuţi pentru 24 de ore marţi seara de ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Gorj şi au fost introduşi în arest.

Urmărirea penală împotriva preşedintelui Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu a început în urmă cu aproximativ două luni. În data 8 octombrie au avut loc mai mute descinderi la sediul Clubului Pandurii, la domiciliul lui Condescu şi la sediul din Bucureşti al Federaţiei Naţionale Mine Energie.Sursa:Agerpres

Cele mai citite

Related Articles