Paul Grigoriu lansează G de la Gugiumeni

G de la Gugiumeni-Paul GrigoriuRadio România vă invită vineri, 15 noiembrie, ora 13:00, în foaierul Sălii Radio, la lansarea celui mai nou volum semnat de Paul Grigoriu: G de la Gugiumeni. Falsă monografie, apărut în seria de Ediţii sonore îngrijite de Editura Casa Radio.

Întâlnirea din foaierul sălii de concerte a Radio România cu autorul acestei insolite „versiuni 2000+ a Vieţii la ţară” (şi cu invitaţii săi surpriză!…) va preceda o audiţie din audiobook-ul ataşat volumului G de la Gugiumeni, precum şi o mult aşteptată sesiune de autografe! Dragi ascultători şi cititori, prieteni şi animatori ai radioului public, vă invităm să faceţi cunoştinţă cu G… de la Gugiumeni!

Adevărată emblemă a radioului românesc postdecembrist, realizatorul-vedetă, care şi-a dedicat întregul parcurs profesional serviciului public de radiodifuziune – ajuns în această toamnă la cea de a 85-a aniversare, nu încetează să-şi surprindă admiratorii: inconfundabilul glas al Domnului Radio poate fi din nou auzit… povestind.

Revine de această dată scriitorul Paul Grigoriu, care propune cititorilor/ascultătorilor un nou volum de proză: G de la Gugiumeni, subintitulat Falsă monografie şi publicat de Radio România împreună cu un CD ce conţine – în selecţia şi lectura autorului, o versiune audio a cărţii.

Cele mai citite

Related Articles