Tragedie pe DN66. Accident mortal provocat de un şofer care a adormit la volan

O întreagă familie a fost distrusă. Mama a murit, tatăl este grav rănit, iar fetele minore au suferit răni ușoare.

Potrivit primelor informații oferite de autorități, accidentul s-a produs pe DN66 între Hațeg și Petroșani, pe raza localității Ciopeia, în dimineața de vineri, 2 septembrie în jurul orei 04.30 când un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Dolj, a provocat un accident rutier după ce a adormit la volan.

Maşina a lovit un parapet metalic şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

La locul accidentului au intervenit imediat echipajele SMURD Baru și ale Ambulanței Hațeg și Hunedoara. Din nefericire, o femeie de 47 de ani a murit pe loc în urma accidentului în ciuda manevrelor medicilor sosiţi la faţa locului. Soțul acesteia a fost grav rănit, iar pentru scoaterea sa din autoturismul făcut praf a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. În accident au fost rănite și două adolescente de 12, respectiv 15 ani. Răniții au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Hunedoara.

„Pompierii au desfăşurat procedurile de descarcerare concomitent cu cele de acordare a ajutorului medical. După decopertarea autoturismului şi tăierea părţilor componente ale acestuia răniţii au fost extraşi şi transportaţi, în primă instanţă, la UPU Haţeg. Trupul, femeii decedate, scos din autoturism de pompieri a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală”, se arată în comunicatul ISU Hunedoara.

Sursa: hunedoaralibera.ro. zhd.ro