În Reșița la ora actuală se lucrează și puțin, și prost- este concluzia unei vizite în teren organizată de viceprimarul Paul Vasile, care a invitat şi presa, considerând-o un factor important pentru „Deschiderea Reşiţei”-după sloganul campaniei din alegerile locale.

De fapt se urmărea recepţia a trei străzi după ce asocierea dintre Hidroconstrucţia SA şi Electrosistem SRL a realizat lucrările de îmbrăcăminte rutieră, în urma reabilitării şi extinderii reţelei de apă şi canalizare din municipiu. Este vorba despre străzile Mihai Viteazul, Ion Vidu şi Mărului, care după cum s-a dovedit , au mari probleme de execuţie, deşi, din punctul de vedere al constructorului, defectele nu sunt majore. La sfârşitul vizitei, viceprimarul Paul Vasile a declarat că străzile nu vor fi recepţionate, ba chiar angajaţii primăriei vor discuta cu firmele respective cu chitanţierul în mână. „Iniţial am făcut o înţelegere ca la două străzi bine reabilitate să le eliberez un permis de spargere. Acum nu ştiu dacă voi păstra această înţelegere” – a declarat Paul Vasile.

El a dorit să transmită şi un avertisment firmelor de construcţii pe care le aşteaptă la licitaţiile ce vor urma: „Nu se mai decontează lucrări proaste şi la preţuri aberante. Nu mai există pile, prietenie, zeciuială, există numai lucrări de bună calitate la preţuri decente.”

La ora actuală, sunt peste 40 de străzi care necesită refacere, în toate zonele municipiului şi sunt solicitate peste 90 de alte permise de spargere. Viceprimarul a fost în această privinţă foarte concis: Nu se mai sparge nimic, până nu se fac reparaţiile dorite la străzile deja sparte.(Daniela Tudor)