Concordia Chiajna a făcut apel la TAS

Tribunalul de Arbitraj SportivTribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, luni, că a înregistrat apelul clubului Concordia Chiajna împotriva Federaţiei Române de Fotbal şi a deciziei ce a permis echipei Rapid să joace barajul pentru Liga I şi că hotărârea sa în acest caz va fi luată înainte de startul campionatului.

“Tribunalul de Arbitraj Sportiv a înregistrat apelul formulat de CS Concordia Chiajna împotriva Federaţiei Române de Fotbal. CS Concordia Chiajna a depus şi o solicitare de suspendare a deciziei ce a permis FC Rapid Bucureşti să joace un meci cu Concordia, echipa câştigătoare obţinând dreptul de participare în ediţia următoare a Ligii I. Chiajna, care a ocupat locul 15 în Liga I în sezonul trecut şi a fost cea mai bună dintre cele patru echipe retrogradate în Liga a II-a, susţine că FC Rapid Bucureşti nu a obţinut licenţa pentru a participa în Liga I în sezonul viitor şi că în consecinţă nu trebuia să se joace un baraj. O decizie în privinţa solicitării de măsuri provizorii va fi luată înainte de startul campionatului României”, se arată pe site-ul TAS.

Formaţia Rapid a învins, sâmbătă seară, pe Stadionul Dinamo, cu scorul de 2-1 după prelungiri, echipa Concordia Chiajna, într-un meci de baraj pentru obţinerea dreptului de participare în ediţia 2013/2014 a Ligii I.Sursa:Mediafax

De același autor

Related Articles