Previziunile astrale pentru 26 august:

Cuadratura planetelor Marte si Neptun reduce simtul practic, predispune la idealism si romantism, favorizeaza trairea unor fantasme si poate provoca o senzatie de plutire. De asemenea, aduce bunatate si evidentiaza latura mai sensibila a sufletului. In orice caz, nu este o zi potrivita pentru afaceri sau decizii importante.

Fecioara

Iubirea nu e intotdeauna acea poveste arhi-cunoscuta de toata lumea, care urmeaza neaparat niste reguli stravechi, ci poate aduce si o viziune complet noua. Poti iubi si altfel decat restul lumii, iubire poate fi si intre oameni complet diferiti, de la care nimeni nu s-ar astepta sa vada vreo atractie, deci nu trebuie sa te mire nimic din ceea ce simti.Chiar daca multi pot fi socati de felul in care iti exprimi tu sentimentele sau de sensul in care evolueaza relatia pe care ai inceput-o, fii tu insuti si urmeaza-ti sentimentele, pentru ca sunt ale tale. Nu trebuie sa te comporti pana si in iubire asa cum cere traditia, societatea, sablonul impus de altii: ai voie sa iubesti cum vrei tu!

Balanta

Vrei multe de la viata, dar uneori ti-e frica sa exprimi liber tot ceea ce iti doresti. Lasa temerile deoparte deoarece, pentru a primi ceea ce astepti, trebuie sa ai curajul sa exprimi prin cuvinte, sa verbalizezi, sa spui sus si tare ce dorinte ai, altfel cum ai vrea sa te rasplateasca Universul? Ia-ti inima in dinti si gaseste o forma de a transmite in eter ce vise ascunse ai, deci vorbeste cu tine insuti, mediteaza, scrie intr-un jurnal, fa astfel de gesturi prin care sa dialoghezi cu ghizii tai spirituali care astfel aud limpede si ferm chiar de la tine ca vrei un anumit lucru. E primul pas pe care il faci catre materializarea lui.

Scorpion

Se naste o dorinta noua in adancul sufletului care pune stapanire pe tine in cel mai benefic mod! Te stimuleaza, te inveseleste, te sustine sa urci si mai sus stacheta viselor tale, si vezi cum cele mai frumoase ganduri pozitive pur si simplu infloresc in mintea ta. Inima ti se umple de o stare noua, cu care nu esti obisnuit, dar care poate fi motivatia perfecta pentru a vasli din ce in ce mai repede catre implinirea unui mare vis. Ai si norocul de a atrage alaturi oameni care te incurajeaza cu modul lor tonic de a fi, si, alaturi de ei, toate vor merge ca pe roate. Uda de la radacina planta care prinde acum forma sub ochii tai, pentru ca va da roade foarte repede!

Sagetator

Priveste la cel matur de langa tine cu incredere si respect, pentru ca ajutorul sau se va dovedi a fi esential pentru problema in care esti implicat. Asculta-i indrumarile, pentru ca stie ce spune, are mai multa experienta de viata si se arata dispus sa te ghideze spre o iesire din impas. Recunoaste ca nu le stii tu chiar pe toate ci mergi la o perpetua scoala a vietii la care primesti noi si noi invataturi folositoare. Persoana cu care ai sansa sa discuti iti este superioara din multe puncte de vedere, a trecut prin mai multe situatii ca cele in care esti tu acum implicat si de fiecare data a gasit solutii inteligente. Cere-i, apoi supune-te instructiunilor sale, pentru ca ai de castigat!

Capricorn

Toate trec, orice suferinta se stinge, orice gol se umple, orice boala se vindeca, deci esti intr-un proces lent prin care toate lucrurile dezechilibrate revin pe fagasul normal. Totul e sa ai rabdare ca sa se restabileasca armonia fireasca in aceste situatii. Nu-ti pierde increderea sau speranta, esti pe drumul cel bun catre rezolvarea tuturor aspectelor care par sa o fi luat un pic razna in viata ta, dar daca nu-ti educi mai mult rabdarea si nu-ti canalizezi vointa spre vremuri mai bune, nu faci decat sa dai si mai tare peste cap lucrurile. Calmeaza-te si asteapta: va fi bine!

Varsator

Esti foarte sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism si afectiune, la povesti lacrimogene. Ai ocazia de a sta de vorba cu oameni care te impresioneaza usor cu mesajele lor de prietenie. Oricine te poate cuceri intr-o clipa daca apeleaza la toata recuzita de vorbe dulci si declaratii pompoase, dar acest lucru poate avea si reactii adverse: ai putea fi manipulat mult mai usor prin aceste arme, pentru ca unii vad ca te pot influenta repede daca umbla la coarda ta sensibila. Desi te bucuri de simpatia celor care iti in companie, dar nu toti merita increderea ta. Tine-ti emotiile sub control si acopera-ti inima cu un scut protector.

Pesti

Relatia ta cu medicina este in prim plan, pentru ca esti nevoit sa bati la usa unui cabinet medical. Poate nu pentru ca ai tu probleme de sanatate, ci mai degraba pentru a te interesa de soarta cuiva drag care are nevoie de ingrijire. Orice activitate prin care te ocupi de sanatatea unor persoane care sufera langa tine ti se potriveste de minune: de la a pregati cuiva un ceai, de la a alina durerea unui convalescent si pana la a intra cu cineva chiar in sala de operatii. Ai un talent special de a alina durerea, de a alunga frica de doctor, de a vindeca suflete care sufera, deci dedica-ti timpul si energia unui astfel de gest nobil. Esti constient cat de importanta e o vorba buna cand cineva e bolnav, de aceea o oferi cu draga inima!

Berbec

Nu te poti detasa de o situatie conflictuala din trecut care inca te irita. In loc sa duci dupa tine, la nesfarsit, o cearta care ar fi trebuit sa se stinga demult, mai bine te-ai opri un pic in loc si ai vedea ce te mai deranjeaza inca pentru a sta de vorba matur si pentru a readuce totul la normal. Momentul e prielnic pentru a dezamorsa vechi tensiuni, dar trebuie sa existe dorinta de ambele parti sa stingeti scanteia de scandal de odinioara. Daca vezi ca celalalt tot o intretine, e greu de crezut ca vei trece cu vederea atitudinea sa si-l vei ierta tu primul.

Taur

Nu te opri din ascensiunea ta profesionala, nu te crampona de un job care, momentan, iti inspira stabilitate. Chiar daca nu esti un mare amator de schimbare, ar fi un moment bun sa o iei pe alt drum in cariera. Tu poti mai mult, ai vise mai inalte de atat, exista cai de explorat mai largi si mai interesante, deci nu te multumi cu nivelul confortabil dar banal la care ai ajuns, chiar daca ti se pare ca merge bine. Nu de stabilitate ai nevoie tu, ci de satisfactie deplina, de acel sentiment de implinire pe care numai o evolutie continua si din ce in ce mai inalta ti-l poate oferi.

Gemeni

Exact lucrul catre care arati cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o sansa doar pentru ca, momentan, nu-ti inspira incredere. Poate e o situatie dificila, la inceput, dar care ar putea lua o turnura excelenta dupa primele etape si, daca-i spui nu acum, s-ar putea sa regreti amarnic ca ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ti se ofera azi, foloseste-te de orice prilej, chiar daca nu-ti place la inceput! Lucrurile bune nu se vad din prima.

Rac

Incearca sa te detasezi de atmosfera cam sumbra pe care o creeaza niste prieteni in preajma ta. Ei profita de deschiderea ta spre problemele altora si te acapareaza cu ale lor, or tu nu ai nicio legatura cu problemele care ii macina. Chiar daca empatizezi cu ei, chiar daca ti-e mila de tot ce li se intampla, nu inseamna ca trebuie sa-i lasi sa te copleseasca asa cu necazuri si tristeti. E treaba lor cum si le rezolva, deci nu prelua pe umerii tai ceea ce ai nu pot face! Tu vei ramane fara energie din cauza satisfactiei lor de a te trage in jos, alaturi de ei.

Leu

Ceea ce pornesti azi are mari sanse sa se transforme intr-o reusita de proportii, cu atat mai mult ca reusesti sa ii atragi si pe altii in proiectul tau. Nu irosi aceasta zi pe lucruri marunte. Da startul unei actiuni de anvergura in care sa investesti tot ce ai mai bun in tine, deoarece rezultatele finale vor veni repede si vor fi mai promitatoare decat ai putea crede. Primesti suficiente cuvinte de incurajare si poate chiar si un sprijin binevenit de la altii ca sa ai incredere ca te indrepti in directia cea buna deci ce mai astepti? Acum e momentul sa-i dai drumul!