rezultate evaluareRezultatele admiterii la liceu 2013 au fost afișate pe edu.ro mai devreme față de data stabilită. În judeţul Caraș-Severin, 365 de elevi au intrat la liceu cu medii între 9 şi 10, cea mai mare medie fiind 9.97. La polul opus, ultima medie de admitere a fost 3.57. De asemenea, în judeţul Caraș-Severin au rămas nerepartizaţi 10 din cei 2172 de absolvenţi de gimnaziu care s-au înscris la liceu. Jumătate dintre aceștia au medii între 7 și 8, însă nu au completat corect fișele de opțiuni.

În perioada 17-26 iulie 2013, absolvenţii trebuie să depună dosarele de înscriere la liceele la care au fost admişi. Tot începând cu 17 iulie, elevii care au rămas nerepartizaţi sau nu au participat, din diferite motive, la prima etapă de admitere se pot înscrie la cea de-a doua etapă a repartizării computerizate. Repartizarea computerizată şi afişarea listelor se face în data de 25 iulie.

În județul Caraș-Severin au rămas neocupate aproape 400 de locuri, majoritatea la profilul tehnic și servicii. La profilul uman, mai sunt disponibile 2 locuri la Liceul „Mathias Hammer”din Anina, la specializarea filologie, iarla profilul real, 14 locuri la Liceul Pedagogic din Caransebeș, specializarea științele naturii.

LICEUL „MATHIAS HAMMER” ANINA Liceal Uman Filologie