Arădeanul Marius Copil a fost eliminat în optimile turneului de la Bratislava

Marius Copil eliminat la BratislavaTenismanul român Marius Copil a fost învins, miercuri, 6 noiembrie, de ucraineanul Serghei Stahovski (N. 8), cu 6-4, 6-4, în optimile de finală ale turneului challenger de la Bratislava (Slovacia), cu premii totale de 64.000 de euro. Exact o oră a durat meciul, iar Stahovski a reuşit 10 aşi, faţă de 4 ai lui Copil.

Arădeanul va primi un cec de 1.100 euro şi 8 puncte ATP, aceasta fiind al doilea eşec în faţa lui Stahovski, după ce ucraineanul a câştigat şi anul acesta, în ultimul tur al calificărilor pentru turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy de la Bucureşti, cu 7-5, 6-2.

Tot miercuri, în manşa inaugurală, Adrian Ungur s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Bratislava, după ce a profitat de abandonul slovacului Martin Klizan, la scorul de 5-3 pentru jucătorul nostru. Doar 37 de minute a durat jocul, înainte ca reprezentantul gazdelor să renunţe din cauza unor probleme medicale. Klizan (24 ani, 108 ATP) câştigase singurul meci direct disputat anterior, anul trecut, la Marrakech, 3-6, 6-3, 6-0 în finală.

Ungur (28 ani, 113 ATP), care şi-a asigurat un cec de 1.100 euro şi 8 puncte ATP, îl va înfrunta în optimi pe polonezul Lukasz Kubot (N. 5), victorios cu 6-3, 6-2 în faţa belarusului Vladimir Ignatik. Ungur şi Kubot (31 ani, 71 ATP) nu s-au mai întâlnit până acum. Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles