541456_661891790517052_1790717047_n

Bruschete, prăjituri, salate sunt doar câteva dintre preparatele pe care elevii Colegiului Naţional Traian Lalescu din Reşiţa le-au pregătit astăzi în cadrul proiectului Eco-gastronomica, ediţia a 6-a. Prin această acţiune tinerii au dorit să demonstreze că obiceiurile alimentare sănătoase duc la creşterea performanţelor şcolare. Un stil de viaţă sănătos ajută, spun tinerii care au gătit cu multă dăruinţă:

Preparatele finale au fost oferite spre vânzare, la preţuri acceptabile pentru buzunarul fiecărui vizitator. Clasele implicate vor trasmite mai departe bunele practici de alimentatie si stil de viata sănătos pentru realizarea unei culturi corporaţionale sustenabile în cadrual Colegiului Naţional „Traian Lalescu” Resita, monitorizat la nivelul Proiectului integrativ P.A.R.S., precum si pe site-ul CNTL.

1453213_661892407183657_542293271_n

1000237_661892107183687_934443476_n

581101_661892603850304_2147261031_n