„Boema” de colecţie: „Robinsoni cu o insulă în suflet”

În exclusivitate pentru Radio Reşiţa, Marian Apostol, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din oraş, împreună cu Ion Dichiseanu, Constantin Cotimanis, Armand Calotă, Cezara Dafinescu, Victoria Cociaş şi Silvana Ionescu sunt invitaţii emisiunii Boema.

Care este cel mai liniştit oraş din Europa, istoria clădirii ce adăposteşte teatrul Nottara, sau care dintre invitaţi  este nepotul celebrei  Elvira  Godeanu, sunt doar câteva dintre provocările la care vă invită să spuneţi prezent emisiunea Boema!

„Robinsoni cu o insulă în suflet” suntem fiecare dintre noi, pentru a afla cine locuieşte pe insula  fiecărui invitat, ascultaţi întreaga emisiune.

Fiind primul spectacol invitat la Reşita, după moartea celui ce-a fost vreme de 35 de ani un susţinător al culturii în Banatul de Munte, Horaţiu Vornica, spectacolul „ Pluralul Englezesc ” i-a fost dedicat in memoriam.

armand calota

„ Isus ar fi lăsat pe pământ o cantitate fixă de Iubire, dar între timp numărul locuitorilor a crescut, porţile s-au diminuat . Sunt convins că Radio Reşiţa o să mărească porţile de Iubire tuturor ascultătorilor săi”, este una din confesiunile actorului Armand Calotă!

Prima parte a emisiunii o puteţi asculta miercuri 18 mai, ora 22,15 pe frecvenţa 105,6 fm.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles