4 goluri a încasat UTA la Mediaş

UTA Bătrâna Doamnă a încasat 4 goluri în meciul de astăzi, disputat, în deplasare la Gaz Metan Mediaş, într-unul din meciurile play-off-ului seriei de vest, din Liga a doua de fotbal. Gaz Metan a înscris câte două goluri pe repriză, prin Gavra şi Munteanu, în partea I,  Buziuc şi Zaharia, în cea de a doua. In clasament conduce Gaz Metan Mediaş cu 34 de puncte, urmată de UTA Bătrâna Doamnă cu 32 de puncte.

Tot astăzi, s-au mai jucat, partidele din play-out: Şoimii Pâncota – Unirea Tărlungeni 3-2, golurile formaţiei arădene fiind marcate de Pirtea, Alin Mihai şi Issa. Metalul Reşiţa a pierdut în deplasare la Olimpia Satu Mare, scor 0-2.Golurile echipei sătmărene au fost realizate de către un jucător cărăşean Mărkuş, în minutul 8 şi un ex-jucător al Metalului Reşiţa, atacantul Vasile Buhăescu în minutul 54. Universitatea Cluj a trecut pe teren propriu de CSM Rm Vâlcea 2-1.
In clasament, Soimii Pâncota ocupa locul 3 cu 25 puncte, in timp ce Metalul Resita ocupa locul 6, cu un deficit de puncte, minus 10.

Florin Ştiube

Cele mai citite

Related Articles