Obligată de soţ să se prostitueze în căminul conjugal. Bărbatul îi găsea clienţie pe internet!

Opinia publică din Franţa şocată de soarta unei femei obligată să se prostitueze de propriul soţ!

Pare greu de crezut, însă în decursul a patru ani de zile un bărbat şi-a forţat soţia sa se culce cu peste 2.742 de bărbaţi, câştigând de pe urma ei peste 7.000 de euro în fiecare lună. Dacă acesta refuza să facă ceea ce îi spunea el, era bătuta crunt.

Bărbatul găsea îi găsea soţiei clienţi pe internet. Cei interesaţi veneau chiar şi acasă la acest cuplu, iar femeia era obligată să întreţină relaţii sexuale cu ei. În acest timp, bărbatul împreună cu baiatul său, în vârstă de doar 5 ani, aşteptau în faţa curţii, în maşină.

Cu banii obţinuţi omul ducea o viaţă de lux şi îşi neglija soţia şi fiul, tratându-i ca pe nişte obiecte. În cele din urma totul a ieşit la iveală. Femeia i-a povestit unui client situaţia în care se află şi l-a rugat să o ajute. Acesta a sunat imediat la poliţie , iar bărbatul de 54 de ani din nordul Parisului a fost arestat. Soţul proxenet, riscă ani buni de închisoare, a precizat procurorul care se ocupă de caz. Femeia a ajuns la spital şi are nevoie de un psiholog pentru a scăpa de această dramă!

Daiana Roşca

 

Cele mai citite

Related Articles