Poliţiştii locali din Timişoara au câştigat, la sfârşitul săptămânii trecute, toate competiţiile sportive organizate de Federația Națională a Polițiștilor Locali din România. Concursul a avut loc la Târlungeni – Brașov, pentru a marca Ziua Poliției Locale, sărbătorită în fiecare an, la data de 21 mai, de ziua Sfinților Constantin și Elena.

În urma competiției, Poliția Locală Timișoara a obținut cele mai bune rezultate, reușind să se impună pe prima poziție la toate probele. La proba de tragere cu pistolul Glock, locul I a fost câștigat de echipa Poliției Locale Timișoara prin Georgina Velicu și Vasile Toma. La șah, locul I a fost obținut de asemenea de Poliția Locală Timișoara prin Aurel Știrb. La tenis de masă s-au impus Cristian Agoci și Ion Dăianu. La proba de tragere cu pistolul Glock pentru directori de poliții locale s-a obținut a treia oară locul I prin directorul instituției Dorel Cojan.

În cadrul finalelor naționale s-au acordat și titlurile de campioni la individual, acestea fiind obținute după cum urmează:

  • campion național la tragere cu pistolul din dotare pe Federația Națională a Polițiștilor Locali din România a fost obținut de Poliția Locală Timișoara prin Georgina Velicu, care a tras 100 de puncte din 100 posibile.
  • vicecampion național pe Federația Națională a Polițiștilor Locali din România la tenis de masă – Ion Dăianu din cadrul Poliției Locale Timisoara.

(Sebastian Dragomir)