[FOTO] Accident în Caraş-Severin. Patru persoane au fost grav rănite, una fiind transportată cu elicopterul la Timişoara

Circulaţia rutieră este închisă de două ore pe DN 6, din cauza unui accident rutier produs pe raza localității Cornea. 4 persoane au fost grav rănite în urma impactului frontal dintre două autovehicule.

„Un șofer în vârstă de 26 de ani, din Mehedinți, a condus o autoutilitară din direcția Băile Herculane spre Caransebeș, iar la km 404 +800 m, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o altă autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, care circula din sens opus. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorilor auto și a altor două  persoane, pasagere în cele două autoutilitare”, se arată în comunicatul IPJ Caraș-Severin.

În urma impactului, toate cele patru persoane aflate în autovehicule au rămas încarcerate şi au necesitat asistenţă medicală. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD din dotarea Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi o autospeciala de la Punctul de Lucru Băile Herculane.

Deşi vehiculele au fost scoase în afara drumului, pe carosabil se află la această oră (12.40) un elicopter Smurd venit pentru a evacua unul dintre răniţi. Este vorba de tânărul de 26 de ani care va fi transportat la Spitalul Județean din Timișoara. Şoferul autoutilitarei înmatriculate în Bulgaria a fost transportat la spitalul din Caransebeș, iar cei doi pasageri, la spitalul din Drobeta Turnu Severin. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

Mai multe echipaje de poliţie se află la faţa locului şi efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles