Conducerea echipei Dinamo Moscova este mulţumită de Dan Petrescu

Dan PetrescuDirectorul sportiv al clubului Dinamo Moscova, Guram Adzhoev, a declarat, miercuri, că tehnicianul Dan Petrescu nu are postul în pericol şi că este mulţumit de activitatea românului.

“Nu am discutat cu alţi antrenori. Suntem mulţumiţi de activitatea lui Petrescu. Aşa cum am avut încredere în el înainte, avem încredere şi acum”, a afirmat Adzhoev pentru R-Sport.

În ceea ce priveşte zvonurile conform cărora Edoardo Reja ar fi fost contactat pentru a-i succede lui Petrescu, oficialul grupării ruse a spus: “Asta nu s-a întâmplat. Cel puţin nimeni nu a discutat cu mine despre acest lucru”.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a notat, marţi, pe blogul său, că fostul antrenor al echipei Lazio Roma, Edoardo Reja, ar fi fost contactat de oficialii clubului Dinamo Moscova pentru a prelua conducerea tehnică a formaţiei pregătite în acest moment de Dan Petrescu.

Dinamo Moscova ocupă după 14 etape locul 7 în prima ligă rusă, cu 23 de puncte, în timp ce formaţia de pe primul loc, Zenit Sankt Petersburg, are 35 de puncte. Dinamo a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 1-2, meciul din deplasare cu Amkar Perm, iar miercuri a fost eliminată din Cupa Rusiei, în 16-imi.Sursa.Mediafax

Cele mai citite

Related Articles