Primăria Municipiului Caransebeş a realizat cel mai mare buget din istoria sa

Primaria Municipiului CaransebesAleşii locali din municipiul Caransebeş au aprobat o nouă rectificare a bugetului local. Cele două milioane de lei provin din venituri proprii şi vor folosi la reabilitarea a două licee din municipiu, dar şi la reparaţii capitale la tronsoanele de drum afectate de traficul greu.

Conform proiectului de hotărâre, la Liceul “Traian Doda” şi la Liceul “Dacia” se vor efectua reparaţii în sumă totală de 300.000 de lei. Se va efectua reabilitarea termică a clădirilor, reparaţii interioare, amenajări la intrarea în imobile şi reparaţii la grupurile sanitare.

Cea mai mare parte din fonduri însă, de 1.700.000 de lei, se va investi în reparaţii capitate ale străzilor deteriorate de tiruri, în ultimele 5 luni, de când şoseaua de centură este închisă. Lucrările vor începe doar în momentul în care şoseaua ocolitoare se va redeschide, precizează primarul Marcel Vela. Sunt vizate străzile Calea Severinului, Calea Orşovei, Libertăţii, Mihai Viteazu şi Bălcescu.

În urma rectificării pozitive, valoarea totală a bugetului este de 83.200.000 de lei, fiind cel mai mare buget realizat în istoria municipiului.

Cele mai citite

Related Articles