Consiliul Local Reşiţa va rezilia contractul de finanţare cu Asociaţia Club Sportiv Municipal Metalul Reşiţa, dar va rămâne asociat. Administraţia locală a decis marţi, 29 martie, constituirea unei comisii care să poarte negocieri cu patronul Cătălin Rufă, în scopul vânzării pachetului de acţiuni deţinut de Consiliul Local, la această societate. Declaraţia a fost făcută marţi, de viceprimarul cu atribuţiuni de primar Ioan Crina:

Cei trei consilieri locali care fac parte din comisia pentru negocierea vânzării pachetului de acţiuni deţinut de Consiliul Local Reşiţa la SC Clubul Sportiv Metalul Reşiţa, sunt: Gheorghe Năsturel, Mirel Sabo şi Florian Pascu.

În prezent, Metalul Reşiţa are -5 puncte în clasamentul seriei a 2-a din Liga a 2-a şi ocupă ultimul loc, însă nu va retrograda. Echipele FC Caransebeş şi FC Bihor Oradea sunt cele care vor părăsi liga secundă, după ce bănăţenii s-au desfiinţat, iar bihorenii au intrat în faliment.
În ultima etapă din retur, sâmbătă, 2 aprilie, Metalul Reşiţa va primi vizita celor de la CS Mioveni, grupare aflată pe locul 7. Partida se va juca de la ora 11.

Programul etapei a 26-a:
De la ora 11:00:
FC Braşov – Şoimii Pâncota
FCM Baia Mare – CSM Râmnicu Vâlcea
Metalul Reşiţa – CS Mioveni şi
UTA Bătrâna Doamnă – Unirea Tărlungeni.
De la ora 13:00
Chindia Târgovişte – Gaz Metan Mediaş.
Olimpia Satu Mare şi Universitatea Cluj vor câştiga la „masa verde” întâlnirile cu FC Caransebeş, respectiv cu FC Bihor Oradea.
foto arhivă
(Adina Niţă)