Muncitorul Reşiţa a învins pe CSMS Iaşi cu 8-2, pe teren propriu, miercuri seara, 9 martie, într-un meci restanţă din etapa a 16-a a Ligii 1 de futsal. Gazdele au condus şi la pauză cu 4-2. Pentru reşiţeni au marcat Casian Doană- trei goluri, Alin Fedor- de două ori, Laurenţiu Breşneni, Iulian Mitru şi Edgar Alves, câte o dată.

În urma victoriei de miercuri seara, echipa antrenată de Viorel Lolea şi Ion Roman a acumulat 27 de puncte şi a urcat două locuri în clasament, până pe 7. În etapa care se va disputa la finalul săptămânii, Muncitorul Reşiţa va sta, pentru că formaţia Galactic Focşani s-a retras şi va pierde cu 3-0, la masa verde.

La finalul meciului cu CSMS Iaşi, antrenorul Viorel Lolea s-a declarat mulţumit de rezultat şi a mulţumit galeriei care este alături de echipă:

Viorel Lolea„O victorie fără dubii pentru echipa noastră, dar totuși scorul este mult prea mare față de realitatea din teren. A fost un început de primă repriză la discreția noastră. Din păcate, am pierdut inițiativa pe finalul primei reprize. Se vede că am jucat în ultimele săptămâni cinci jocuri, ceea ce este foarte mult pentru noi, deoarece nu avem un lot foarte numeros. Una peste alta, a fost o victorie meritată a echipei noastre, sperăm să continuăm parcursul bun și să atragem din nou cât mai mulți suporteri la sală. Vreau să mulțumesc încă o dată inimoasei noastre galerii, care ne însoțește și la meciurile de acasă, și la cele din deplasare și sperăm ca în perioada următoare să îi facem fericiți la cât mai multe jocuri”.

Muncitorul Reșița: Cristian Copocean, Florin Bârcean, Laurențiu Breșneni, Casian Doană, Edgar Collar Alves, Alexandru Mitru, Lucian Stoica, Adrian Neagu, Flavius Fedor, Marius Călin, Ovidiu Crina, Alexandru Sturzu, Denis Mihuțescu.

Antrenori: Viorel Lolea și Ion Roman. Delegat: Antonie Burtea. Medic: Ioan Șerbescu.

(Adina Niţă)