Rezultatele de joi de la Turneul Campioanelor de la Istanbul

Turneul CampioanelorJucătoarea americană Serena Williams, numărul 1 mondial, s-a calificat joi în semifinalele Turneului Campioanelor, de la Istanbul, ea obţinând trei victorii în tot atâtea meciuri, în grupa roşie a competiţiei.

Williams a învins-o cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 6 WTA. Americanca în vârstă de 32 de ani este marea favorită a Turneului Campioanelor, competiţie pe care a mai câştigat-o în 2001, 2009 şi 2012.

Chinezoaica Na Li, nr. 5 mondial, este lider în Grupa Albă a Turneului Campioanelor la tenis de la Istanbul, după victoria obţinută joi, în cel de-al doilea său meci, în faţa Jelenei Jankovic (Serbia), nr. 8 mondial, în trei seturi: 6-3, 2-6, 6-3.
Aceasta este a doua victorie a jucătoarei chineze la Istanbul, după cea de miercuri obţinută în faţa italiencei Sara Errani, nr. 7 mondial (6-3, 7-6).

Poloneza Agnieszka Radwanska nu i-a putut face față nemțoaicei Angelique Kerber. Jucătoarea germană s-a impus rapid, în doar două seturi, cu 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat doar o oră.

Cele mai citite

Related Articles