ACS Poli Timișoara a obţinut o victorie şi o remiză în amicalurile din Antalya

ACS Poli Timișoara a susținut luni, 25 ianuarie, două jocuri amicale în cadrul unui triunghiular programat în cantonamentul din Antalya.

Alb-violeţii au învins cu 2-0 echipa LASK Linz, din liga secundă austriacă, prin golurile înscrise de spaniolul Fernano Llorente.

În minutul 35, Llorente a marcat cu un șut de la 18 metri. Spaniolul a primit o pasă de la Ovidiu Popescu, l-a driblat pe un adversar şi a trimis în plasă cu piciorul drept, de la 18 metri. Tot Llorente a majorat scorul în minutul 45, după o acțiune personală și după ce a driblat doi adversari.

Poli a început meciul în următoarea alcătuire: Smaranda – Belu, Scutaru (cpt.), Cânu, D. Popescu – Llorente, Melinte- Bărbuț, Ov. Popescu, Javi Hernandez – Zicu. Rezerve: Rusu, Bocșan, Fridrich, Sorescu, Doman, Rajcomar.

Meciul cu formaţia Sopron, din divizia secundă maghiară, s-a încheiat la egalitate, 1-1. În minutul 27, Melinte a egalat cu un șut trimis de la 20 de metri în vinclu.

Formația lui ACS Poli din meciul cu Sopron: Smaranda – Belu, Scutaru (cpt.), Bocșan, D. Popescu – Llorente, Melinte – Bărbuț, Ov. Popescu, Javi Hernandez – Rajcomar.

ACS Poli Timişoara a programat următoarea partidă de verificare miercuri, cu echipa Carl Zeiss Jena din Germania.

În primul amical din Antalya, ACS Poli Timişoara a pierdut cu 4-1, în faţa bulgarilor de la Botev Plovdiv. Singurul gol al alb-violeţilor a fost reuşit de tânărul Bocșan, intrat la pauză în locul lui Melinte.

sursa foto: acspoli.ro

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles