Candidatul oficial al Partidului Mişcarea Populară- filiala Caraş-Severin la Primăria municipiului Reşiţa este medicul Paul Purea, care va candida şi pentru o funcţie de consilier judeţean.

Născut la Şopotu Vechi, medicul care a trăit 27 de ani în Germania, spune că se consideră reşiţean cu sufletul. El doreşte o nouă atitudine a funcţionarilor din primărie, o faţă europeană pentru oraş şi mai multă aplecare spre nevoile cetăţeanului.

Paul Purea a candidat şi  în 2012 la alegerile locale din partea PPDD şi, după cum s-a exprimat în conferinţa de presă de astăzi, a obţinut un scor „extraordinar” cu aproape 30%  la alegerea Preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, şi a fost al doilea după Sorin Frunzăverde. Candidează din nou pentru că – după cum a afirmat, chirurgii sunt consecvenţi.

El spune că are proiecte pentru judeţ şi mai ales pentru Consiliul judeţean. Se consideră un om cu relaţii şi are un proiect turistic făcut în colaborare cu prieteni germani care ar da posibilitatea judeţului de a fi cunoscut  atât în România cât şi în lume.

Are în pregătire şi un nou volum intitulat „Între  cruce şi bisturiu” care va vedea lumina tiparului anul viitor.

1 COMENTARIU

Comments are closed.