sua

UPDATE

14 oameni au fost ucişi, iar alţi 17 au fost răniţi într-un atac armat care a avut loc în oraşul american San Bernardino din apropiere de Los Angeles. Presupuşii atacatori, un bărbat şi o femeie, au fost împuşcaţi mortal de poliţie, după ce au deschis focul asupra unui centru de asistenţă medicală pentru persoane cu dizabilităţi. FBI a anunţat că un al treilea suspect a fost reţinut, fără a preciza dacă persoana a fost implicată în atac.
Preşedintele Barack Obama a deplâns atacul armat din San Bernardino despre care spune că este pe cale să devină un model pe întreg teritoriul american. El făcut un nou apel pentru ca legislativul să înăsprească regimul armelor în Statele Unite.

***

Poliția din San Bernardino, California, SUA a anunțat miercuri, 2 decembrie că un atentat terorist este în desfășurare la Inland Regional Center, un centru pentru persoane cu dizabilități. Numărul victimelor este estimat la peste 20 de persoane, transmite CNN.

Încă nu se știe câți oameni erau prezenți în clădire în momentul în care s-a declanșat atacul cu arme de foc. În prezent, există trei suspecți, a declarat șeful poliției din San Bernardino. Poliţia cercetează împrejurările producerii incidentului.

Sursa foto: gandul.info