Maşini „şifonate” şi mai mulţi răniţi în accidente rutiere

accident Soceni 7

Carosabilul umed le joacă din nou feste şoferilor grăbiţi. Proprietarii autoplatformelor au avut mult de lucru după ce mai multe autoturisme s-au şifonat în urma coliziunilor. În această dimineaţă două autoturisme s-au ciocnit pe DN 58, în apropiere de Soceni. Un bărbat a ajuns la spital cu două coaste rupte. Pe Drumul Naţional 58 au fost înregistrate în acest an zeci de ieşiri în decor. Pe acest tronson, chiar şi şoferii profesionişti au scăpat autovehilulele de sub control, spune inspectorul Alin Anderca de la Serviciul rutier.

Şi pe DN 66, pe Dealul Haţegului a avut loc o coliziune asemănătoare, iar din impact au fost rănite două femei, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. „Un bărbat de 53 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DN 66 (Dealul Haţegului), dinspre Călan spre Haţeg, pe banda a II-a de circulaţie, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga a derapat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism, ce era condus de un bărbat de 64 de ani, din municipiul Vulcan. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei pasagere din autoturismul care circula regulamentar, precum şi a unei pasagere din autoturismul al cărui conducător auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum”.

Într-un alt accident, produs în jurul orei 01:00, au fost distruse mai multe maşini. Un bărbat de 26 de ani, din Petroşani, care conducea un autoturism pe strada Aviatorilor, din municipiul Petroșani, dinspre Piaţa Victoriei spre Livezeni, în dreptul Pieţei Dacia, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu alte două autoturisme parcate. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a 4 pasageri din autoturism, precum şi avarierea celor trei autoturisme.

          În toate cele 3 cazuri s-a întocmit dosar de cerectare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles