Bogdan Juratoni va boxa cu fractură de piramidă nazală, la Mondialele din Kazahstan

Bogdan JuratoniBoxerul Bogdan Juratoni, vicecampion european la categoria 75 kg, una dintre speranţele României la podiumul Campionatelor Mondiale de la Almatîi (14-27 octombrie), ar putea ieşi din competiţie încă de la primul meci, din cauza unei fracturi de piramidă nazală, care a recidivat în meciul de selecţie cu Cătălin Paraschiveanu, din 3 octombrie.
Juratoni, medaliat cu bronz la CM 2011 de la Baku, resimte dureri şi riscă să sângereze şi apoi să fie oprit de medic să lupte, dacă primeşte o lovitură puternică în nas. Boxerul dinamovist a evocat faptul că a avut o fractură mai veche de piramidă nazală, peste care s-a suprapus o alta în meciul de selecţie, şi nu a avut timpul necesar să se vindece complet. După meciul cu Paraschiveanu, în care de asemenea a sângerat la nas, Bogdan Juratoni a sperat că lucrurile se vor rezolva, dar nu s-a întâmplat aşa.
Deşi medicul i-a recomandat o pauză de 3 săptămâni, Juratoni va merge la Mondiale pe riscul său: ”Doctorul mi-a spus ca 3 săptămâni să nu iau pumni în nas, să nu-mi suflu nasul, să nu se deplaseze. Dar trebuie să merg la Mondiale. Rezultatul meu depinde de mulţi factori”. Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles