Marcel Vela îi coordonează pe liberalii din vestul ţării

Schelean si Vela

Vechiul PNL și fostul PDL și-au desemnat ieri vicepreședinții pe cele opt zone de dezvoltare. Aceştia vor avea rolul de a gestiona relația dintre filiale şi centru, de a se preocupa de bunul mers al fuziuni şi nu în ultimul rând de organizare şi pregătire a anului electoral 2016. Vicepreședinte regional pe zona Banat a fost desemnat Marcel Vela, acesta urmând să coordoneze cele patru filiale ale noului PNL din vestul ţării: Caraş-Severin, Timiş, Arad și Hunedoara. Activitatea noului PNL din zona de vest a ţării va fi supravegheată din partea vechiului PNL, de preşedintele liberalilor din Caraş-Severin, Marcel Vela și din partea fostului PDL, de Alin Popoviciu.

„Este o sarcină în plus, care ţine doar de organizarea internă a partidului, într-o formulă unificată a dreptei. Îmi doresc să imprim în toate filialele PNL din vest un spirit regional de colaborare şi prietenie şi să atragem şi oameni care nu au făcut politică până acum şi să ne pregătim pentru anul electoral care vine”, a declarat Marcel Vela.

„Cei opt vicepreședin’i îi văd ca o interfață între organizații și conducerea centrală a partidului, ca o monitorizare a deciziilor de la nivel central și a modului în care sunt puse în practică la nivel local și nu în ultimul rând de organizare și pregătire a anului 2016 electoral”, a declarat Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles