BC Timişoara s-a impus în faţa nou-promovatei Concordia Chiajna

BC Timisoara a invins Concordia Chiajna in etapa a douaBC Timişoara a învins, miercuri seara, 9 octombrie, cu 98-78 pe Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a doua a Ligii Naţionale de baschet masculin. Partida s-a jucat în Sala Constantin Jude din municipiul de pe Bega.

Debutul partidei a fost extrem de echilibrat. Ilfovenii au fost agresivi în apărare și au găsit destule soluții ofensive. A fost 27 la 27 după 10 minute. „Leii” au început să arate că joacă acasă și asta s-a văzut și pe tabelă. Până la pauza mare, gazdele s-au dus la plus 11, 53-42, iar diferența a cresut și în repriza a doua, 76-56. Ultimele minute au fost mai echilibrate, însă meciul era terminat. Scorul final a fost 98-78, evoluție convingătoare a gazdelor, chiar dacă raportul la recuperări a fost favorabil vizitatorilor, 35-43. Doar 15 posesii pierdute a avut BCT în timp ce Chiajna 23. De la timişoreni, Zlatko Jovanovic a părăsit terenul accidentat în sfertul 3.

Americanul Lee Ingram a reușit 26 de puncte, fiind cel mai bun marcator al gazdelor. Volkus și Jovanovic au avut 13, în timp ce Radulovic și-a trecut în cont 11 puncte. De cealaltă parte, Vasile Ștefan a adus echipei sale 28 de puncte, Petrovic 15, iar Vuletic tot 15, dar cu 20 de recuperări.

Pentru „Leii din Banat” urmează primul meci de categorie grea din acest dezon, sâmbătă, 12 octombrie, pe teren propriu, cu Asesoft Ploieşti.

De același autor

Related Articles