violatori-studenta-drept-4

Magistraţii Judecătoriei Timişoara au hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor trei tineri acuzaţi că ar fi violat o studentă la drept. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată.
Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Timiş, cei trei, suspecţi de infracţiunile de viol şi complicitate la viol, au ajuns în Arestul IPJ Timiş.
O studentă la Drepţ în vârstă de 18 ani, a depus o plângere la poliţie în care reclama faptul că ar fi fost bătută şi violată în noaptea de duminică spre luni, pe un câmp din apropierea Timişoarei, de trei tineri. Unul dintre aceştia a fost chiar iubitul fetei, care, iniţial i-ar fi propus o aventură în trei, însă, la un moment daţ a apărut şi un al treilea bărbat.
Din relatările fetei a reieşit că a acceptat de bunăvoie să-i îndeplinească ‘fantezia’ iubitului ei dar nu a mai fost de acord în momentul în care a apărut şi un al treilea amic de-al băieţilor. La ieşirea din sala de judecată, iubitul tinerei a declarat că „nimeni nu a obligat-o la nimic” pe aceasta.

****************

Iubitul studentei a încercat să o convingă pe aceasta să îşi retragă plângerea. El i-a transmis mai multe mesaje agramate de pe telefonul mobil, după ce a fost reţinut.

„De ce faci aşa, dacă ne iubim? te rog frumos hai să ne vedem!! Răspunde vreau să te auud.. te rog fac orice cu tine numai să fie bine!! Sunămă te rog când vezi msj!! Hai la mine dacă vrei, te muţi cu mn, nu am vrut să fie aşa. Nu înţeleg ce te-a deranjaţ am fost beaţ iarta-mă te rog! Mă revanşez cu tot sufletu, te iubesc… te rog scriemi!”, scrie iniţiatorul violului în grup în mesajele transmise victimei sale, potrivit pressalart.ro.

Foto: pressalert.ro