Timba Timişoara a pierdut meciul împotriva echipei Steaua Bucureşti, la debutul în noul sezon al campionatului intern

Timba a pierdut pe terenul echipei Steaua BucurestiBaschetbaliştii de la Timba Timişoara au pierdut la 12 puncte diferenţă pe terenul echipei Steaua Bucureşti, duminică, 6 octombrie, în prima etapă a Ligii Naţionale masculine. Bucureştenii au câştigat cu 74-62, în faţa „urşilor” din Banat.

Steaua a început bine jocul și și-a adjudecat primele două sferturi cu 22-15 și 26-18. Elevii lui Murărescu au început cursa de urmărire în partea secundă. Au impresionat în defensivă, dar nu au punctat îndajuns încât să întoarcă scorul, 19-17 și 10-9 au fost scorurile din ultimele sferturi, astfel că rezultatul final a arătat 74 la 62 pentru Steaua.

De la timișoreni, accidentații Bridgewaters și Lawrence au fost și cei mai buni marcatori cu 16, respectiv 12 puncte în timp ce căpitanul Denham Brown a terminat jocul cu un double-doule, 10 puncte, 10 recuperări.

Săptămâna aceasta este programată etapa a doua, intermediară, când BC Timba va primi vizita echipei Farul Constanţa. Partida se va disputa miercuri, 9 octombrie, de la ora 20, în Sala Constantin Jude din Timişoara.

De același autor

Related Articles