Nationala lui Piturca s-a reunit la BufteaSelecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a convocat 23 de jucători pentru ultimele două jocuri pe care naţionala României le va susţine în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2014, cu Andorra în deplasare (11 octombrie) şi cu Estonia la Bucureşti (15 octombrie). Din cei 23 de fotbalişti, 12 evoluează în străinătate, iar 11 în campionatul intern, cei mai mulţi provenind de la Steaua (5). Noutăţile lotului faţă de precedentele partide ale naţionalei sunt portarul dinamovist Bălgrădean şi atacantul Gicu Grozav, în timp ce Costin Lazăr revine după o accidentare.

Reunirea a început duminică, 6 octombrie, la Centrul Tehnic Naţional al FRF de la Mogoşoaia, şi se va încheia luni, 7 octombrie, la ora 12.

Naţionala va decola spre Barcelona, de pe aeroportul Henri Coandă, la bordul unei curse charter, miercuri, 9 octombrie, la ora 14:30. De la Barcelona până la Andorra La Vella, drumul va fi parcurs cu autocarul. Pe 10 octombrie, de la ora 12:30 (ora României), va avea loc antrenamentul oficial, pe Estadi Comunal (primele 15 minute deschise presei), la ora 14:30 fiind prevăzută conferinţa de presă oficială a selecţionerului Victor Piţurcă, urmat de un jucător. Conferinţa de presă a selecţionerului Andorrei, Jesus ”Koldo” Alvarez, va avea loc, tot la Estadi Comunal, în cursul aceleiaşi seri, la ora 20, antrenamentul oficial, de la ora 21, fiind deschis în primele 15 minute.

După meciul cu Andorra, echipa va reintra direct în cantonamentul de la Mogoşoaia. Delegaţia Estoniei va ateriza pe aeroportul Henri Coandă, cu o cursă charter, luni, 14 octombrie. Tot luni, la CTN Mogoşoaia, selecţionerul Victor Piţurcă va susţine conferinţa de presă oficială, după încheierea antrenamentului, ale cărui coordonate orare vor fi anunţate în timp util.