CS caras-Severin - Universitatea Bucovina SuceavaÎn etapa a 5-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CS Caraş-Severin a fost învinsă sâmbătă, 5 octombrie, pe teren propriu, de Universitatea Bucovina Suceava, cu scorul de 26-24. La pauză, tot sucevenii se aflau în avantaj, cu 12-11.

Antrenorul Aihan Omer s-a văzut din nou în imposibilitatea de a alinia o echipă completă, din cauza accidentărilor, Rohozneanu, Cuciula, Petrea şi Pârvan lipsind şi la acest meci. Astfel, Aihan Omer a făcut tactica cu doar opt jucători de câmp la dispoziţie, situaţie care se pare că persistă la gruparea bănăţeană.

După un început bun, în care a condus cu 6-2 în minutul 9, CS Caraş-Severin a redus din turaţie, a rămas fără inspiraţie în atac, iar în apărare a avut mari carenţe, doar portarul Emilian Marocico mai salvând din impresia generală.
Pe finalul meciului, tensiunea a atins cote maxime.  CS Caraş-Severin s-a apropiat la un singur gol pe tabelă, 24-25, după ce Suceava conducea cu 25-22, şi a încercat să se apere cu ultimele resurse, pentru a spera într-o recuperare miraculoasă şi un contraatac rapid care să aducă măcar egalarea. Cu zece secunde înainte de final, a avut loc din nou o încăierare generală, la fel ca la finalul primei reprize. Aihan Omer a primit două minute eliminare, preşedintele Cristian Angyal a văzut direct cartonaşul roşu, iar CS Caraş-Severin se vedea în postura de a se apăra cu trei jucători pe semicerc, întrucât anterior acestui moment şi Demis Grigoraş fusese descalificat, pentru a treia eliminare de două minute. Având superioritate numerică, Suceava a mai înscris un gol pentru rezultatul final: 24-26.
CS Caraş-Severin: Emilian Marocico, Cristian Ionescu, Andy Sămînţă – Demis Grigoraş (5 goluri), Andrii Starikov (4), Nicuşor Negru (4), Ioan Stan (4), Emilian Turcu (3), Tudor Marta (2), Marius Grozăvescu (1), Ilie Vaidasigan (1). Antrenor: Aihan Omer.
Universitatea Bucovina Suceava: Andrei Spiridon – Alin Roşu (8), Adrian Tîrzioru (5), Mihai sandu (3), Gabriel Burlacu (3), Ioan Tcaciuc (3), Răzvan Dumitraş (2), Eros Attila (2), Robert Rugaci, Alin Petrea, Alexandru Gramatic, Remus Matei, Alin Ilii, Cristian Aldica. Antrenor: Răzvan Bernicu.

Ascultaţi mai jos ce au declarat antrenorii celor două formaţii la conferinţa de presă:

Aihan Omer

Răzvan Bernicu