România a obţinut medalia de argint la gimnastică aerobică grup, la Baku

gimnastica aerobica Romania argint Baku 2015

România a cucerit medalia de argint în proba de grup, duminică, 21 iunie, în concursul de gimnastică aerobică din cadrul Jocurilor Europene de la Baku, după ce a fost devansată de Ungaria în clasamentul final.
Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Dacian Barna, Gabriel Bocşer şi Lucian Săvulescu au primit în finală 21,094 puncte, terminând la 20 de sutimi în urma Ungariei, 21,144 puncte, în timp ce medaliile de bronz au revenit Spaniei, 20,933 puncte.

La perechi mixte, Lavinia Panaete şi Dacian Barna, intraţi în finală cu a doua notă, s-au clasat pe ultimul loc (6), cu 20,100 puncte. Aurul a fost cucerit de spaniolii Sara Moreno Lopez şi Vicente Lli Lloris, cu 21,150 puncte, argintul a revenit italienilor Michela Castoldi/Davide Donati, 21,050 puncte, iar bronzul a fost adjudecat de ruşii Duhik Djanazian/Denis Solovev, cu 20,500 puncte.

Bilanţul delegaţiei României a ajuns la cinci medalii, trei de argint şi două de bronz. Andreea Iridon a cucerit o medalie de argint la bârnă şi una de bronz la paralele, Roxana Borha şi Elena Meroniac au luat argintul la kaiac dublu – 500 m, Marius Berbecar a cucerit bronzul la paralele, iar a treia medalie de argint a fost adusă de grupul Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Dacian Barna, Gabriel Bocşer şi Lucian Săvulescu. (Agerpres)
Sursa foto: baku2015.com

De același autor

Related Articles