Sandra Izbaşa s-a calificat în finala de la sol

Sandra IzbasaSandra Izbaşa, calificată în finala de la sol a Mondialelor 2013 de gimnastică artistică de la Anvers, a evocat miercuri o revenire în sportul care a consacrat-o, dar după ce va lua o pauză la finalul competiţiei din Belgia.

Sandra Izbaşa a concurat în ultima subdiviziune a concursului de calificare şi după un exerciţiu curat a obţinut nota 14,733, a doua notă de până atunci la sol, fiind devansată doar de americanca Simone Biles (15,033).

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică la sol (Beijing) şi Londra (sărituri), anunţase la Campionatele Naţionale de la Bucureşti, de luna trecută, că se va retrage după Campionatele Mondiale de la Anvers.

Acum, la Anvers, Sandra nu exclude revenirea în competiţie, dar după o vacanţă binemeritată.

”Am zis că mă retrag, dar să văd… Dacă pot, fac de plăcere gimnastica, nu mai există niciun fel de presiune. Tot ce am făcut până acum, am făcut mai mult decât se putea. Dacă voi vrea, voi reveni. Nu promit, dar am nevoie de puţină pauză. Am zis dureros pentru public – retragere – dar am nevoie de o mică pauză. Mă simt în formă”, a declarat Sandra Izbaşa după evoluţia de la sol.Sursa:Agerpres

Cele mai citite

Related Articles